Staj Seferberliği Programı

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, Hazine ve Maliye Bakanlığı’mızın destekleri ve Bakanlıklarımız / özel sektörden gönüllü işverenlerimizin katılımı ile başlatılan “Staj Seferberliği” programı genç yetenekleri bekliyor.

Mavi Gün Batımına Seyahat

TAÜ Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğü tarafından organize edilen "Mavi Gün Batımına Seyahat" konulu etkinlik 20 Mayıs Çarşamba günü 14.00'da Google Meet üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecektir.

Türk-Alman Üniversitesi Kariyer Günleri

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında, 6 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirmeyi planladığımız "Türk-Alman Üniversitesi Kariyer Günleri" etkinliğimizi ileri bir tarihe ertelediğimizi siz değerli öğrencilerimize ve endüstri paydaşlarımıza duyururuz.

Türk-Alman Üniversitesi Korozyon ve Aşınma Test, Araştırma ve İleri Karakterizasyon Merkezi Projesi

Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Elibol yürütücülüğünde, Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir Şanlı, Dr. Öğr. Üyesi Çağla Söz, Araş. Gör. Elif Emil Kaya ve Araş. Gör. Özge Hüsniye Namlı Dağ tarafından sunulan Türk-Alman Üniversitesi Korozyon ve Aşınma Test, Araştırma ve İleri Karakterizasyon Merkezi (TAÜ-KATİM) projesi, İSTKA tarafından 7 öncelikli proje arasına seçildi.

DLD/Kıvılcımlar Kitabı Lansmanı

Değişim Liderleri Derneği DLD- Kıvılcımlar Kitabı'nın basın lansmanı, Dr. Öğr. Üyesi Çagatay Elibol ve Araş. Gör. Zeynep Yenipınar'ın katılımları ile Robert Kolejliler Derneği / Kuruçeşme'de gerçekleştirildi (07.01.20).

Tasarım Beceri Atölyeleri Akademik İş Birliği Çalıştayı

27.11.2019 tarihinde TAÜ Endüstri İlişkileri Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Çağatay Elibol, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde ve İstanbul'da yerleşik üniversite ve Bakanlık yetkililerinin katılımı ile Sabancı Öğretmenevinde gerçekleştirilen 'Tasarim Beceri Atölyeleri Akademik İş Birliği Çalıştayı'nda yer aldı. Çalıştayda üniversite-sanayi ve üniversite-okul iş birliği konuları tartışıldı.

TIRSAN/KÄSSBOHRER Ziyareti

25.11.2019 tarihinde Türk-Alman Üniversitesi Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğü olarak TIRSAN/KÄSSBOHRER'i ziyaret ettik. Öğrencilerimiz bu muazzam tesisi tanıma fırsatı bulurken; bizler de teknopark, proje, ortak çalışma v.b. konularda işbirliğimizin ilk adımını atmış olduk.

TAÜ-İSKİD Çalıştayı

21.11.2019 tarihinde TAÜ Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen TAÜ-İSKİD Çalıştayı farklı üniversitelerden birçok değerli akademisyeni ve endüstri paydaşını TAÜ çatısı altında bir araya getirdi.

TAÜ Kariyer Günleri

Üniversitemiz bünyesinde 2 Mayıs perşembe günü Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğümüz ve İŞKUR desteği ile ilk kez "Kariyer Günleri" etkinliğinimizi kampüsümüzde gerçekleştirdik!