Enerjisa Enerji Kariyer Gününe Katıldık

12.06.2024

TAÜ Kariyer Merkezi ve üniversitemiz öğrencilerinin katılımıyla Enerjisa Kariyer Günü etkinliği 10 Haziran Pazartesi Günü Enerjisa Ataşehir Genel Müdürlüğünde gerçekleşti.

AHK Genel Sekreteri Burkhardt Hellemann, Enerjisa CFO'su Philipp Ulbrich, ve Enerjisa İnsan ve Kültür Grup Müdürü Aslı Dartar’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte AHK Türkiye, Enerjisa ve Enerjisa’daki kariyer fırsatları anlatıldı ve öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Öğrencilerimiz, şirketin farklı departmanlarında çalışan mentorlar ile birebir sohbet ederek kendileri için zengin bir network oluşturdular. Ayrıca, Yaratıcı Drama eğitimi ile birlikte öğrenciler rol oynama, doğaçlama gibi tekniklerle sözlü ifade becerilerini ve analitik düşünme kabiliyetlerini geliştirirken yaratıcılıklarını kullanarak birçok beceriyi kendilerine kazandırmayı amaçladılar.