Mercedes-Benz Türk Ofis Gezisi

05.06.2023

Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğünün organizasyonunda Üniversitemizin farklı fakültelerinden 14 öğrencimiz ile Mercedes-Benz Türk Kamyon Parçaları Satın Alma Direktörlüğüne davet üzerine 31 Mayıs Çarşamba günü bir ziyaret gerçekleştirildi. Mercedes-Benz Türk'ün Hoşdere yerleşkesindeki Bestmode binasında gerçekleştirilen program içeriğinde Kamyon Parçaları Satın Alma departmanının tanıtımı, ofis turu, uzmanlar ile panel, Mercedes-Benz Türk çalışanları ile soru-cevap, IK sunumu, Mercedes-Benz Türk'te çalışanlara sunulan  profesyonel gelişim & öğrenim imkanları, departman direktörünün kariyer hikayesi ve soru-cevap bölümleri yer aldı. Dolu dolu geçen programın kapanışı ise ödüllü  MBT quiz game ile yapıldı. Davet ve gerçekleştirdikleri verimli programdan dolayı Mercedes-Benz Türk İnsan Kaynakları İş Ortağı Ahmet Karcicio Bey'e teşekkür ederiz.