Adesso Türkiye ile Kariyer Konuşmaları

Kariyer Merkezimiz ve TAÜ Endüstri Mühendisleri Kulübünün beraber düzenlediği  "Adesso Türkiye ile Kariyer Konuşmaları" isimli etkinlik Adesso Türkiye'den Elif Gürcüoğlu, Merve Eskin ve Ertuğrul Yalçın'ın katılımı ile 2 Aralık Cuma günü saat 10:00'da Derslikler Binası B Blok MD-B_Z_12 Nolu Derslikte gerçekleştirilecektir.

TAÜ-UYAM & TÜBİTAK - Sektör Buluşması

Türk-Alman Üniversitesi Uluslararası Yüzey Araştırmaları ve İnovasyon Merkezi [TAÜ-UYAM] & TÜBİTAK- Sektör Buluşması etkinliği 18.11.2022 tarihinde saat 14.00'da Beykoz kampüsümüzde gerçekleşecektir.

Lüks Perakendecilik & Dış Ticaret

Sage, Jura, Bertazzoni, Sub-Zero, Wolf, Hitachi, Solis, Wüsthof ve Caso gibi alanında dünya devi 60’tan fazla markanın en yeni ve teknolojik ürünlerini tüketicileri ile buluşturan; aynı zamanda WMF, Zwilling, Miele ve Staub markalarının da perakende satışlarını gerçekleştiren ENPLUS Şirketi COO ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Hatipoğlu tarafından "Lüks Parekendecilik & Dış Ticaret" konulu söyleyişi gerçekleştirilecektir.

Ulusal Staj Programı

Ulusal Staj Programı 2023 başvuruları kariyerkapisi.cbiko.gov.tr’de başladı! Başvurular 18 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecektir.

CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri

Majorel Türkiye işbirliği ile düzenlediğimiz "CV Hazırlama ve Mülakat Süreci" isimli etkinlik, Majorel Türkiye Global İşe Alım Sorumlusu Buse Akşamgüneşi Dülge tarafından 27 Ekim Perşembe günü saat 11:00'da YDYO Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Bir Profesyonelin Gözünden Almanya'da Kariyer Fırsatları

TAÜ Kariyer Merkezi tarafından düzenlenecek olan "Bir Profesyonelin Gözünden Almanya'da Kariyer Fırsatları" isimli etkinlik Kirax Ventures şirketi Kurucu ve Yöneticisi Ferhat Ünsal'ın katılımıyla gerçekleştirilecektir.

TAÜ MEZUN PORTALI AÇILDI

Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğü Öğr. Gör. Özcan AYKUT'un koordinasyonunda, mezunlarımızın üniversitemiz ile ilişkilerini ve iletişimini sürdürmek, mezunlarımızın kariyer planlaması ve kariyer gelişimini desteklemek amacıyla Türk-Alman Üniversitesi Mezun Portalı oluşturulmuştur.

İz Bırakanlar Burs Programı

Hasan Faydasıçok Eğitim Vakfı tarafından sunulan İz Bırakanlar Burs Başvuruları Başlıyor! bursverenler.org üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz.

Sedefteki İnciler Bursiyer Öğrenci Programı

Faydasıçok Eğitim Vakfı'nın Sedefteki İnciler Projesi bursiyer öğrenci başvuruları başlamıştır. 2022/2023 eğitim dönemi Sedeftekiler İnciler Programına 15 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında microfon.co platformu üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

NTT DATA Business Solutions TR ONE TALENT Yetenek Programı

140.000+ uzmanı ile dünya çapında faaliyet gösteren, dünyanın en büyük 10 global bilişim hizmet sağlayıcılarından biri olan NTT DATA Business Solutions düzenlediği ONE TALENT Yetenek programı Almanca bilen öğrenci ve mezunlarımızın başvurularına açıktır.

B/S/H'ta Kariyer

TAÜ Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğü'nün Kariyer Merkezi ve IEEE TAÜ Kulübü'nün ortak düzenlediği...

TUSAŞ Kampüs Sunumu & Kariyer Fırsatları

TAÜ Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genç Yetenek Kazanım Şefi Nilüfer Köse'nin konuşmacı olarak yer alacağı 'TUSAŞ Kampüs Sunumu & Kariyer Fırsatları' başlıklı etkinlik 31 Mayıs Salı günü 11.00-12.00 saatleri arasında YDYO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

ASAŞ - "Farkındalık Kariyerine Değer Katar" Etkinliği

Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğümüz tarafından düzenlenen ASAŞ firmasının 'Farkındalık Kariyerine Değer Katar' programı kapsamındaki

Uluslararası Şirketlerde Değişimi Yönetmek - TK Elevator

TK Elevator Türkiye CEO’su Artuğ Özeren`i hem markayı anlatmak hem de kariyer yolculuğunu ve tavsiyelerini paylaşması için öğrenci ve mezunlarımız ile buluşturuyoruz.

Marlene Blacx Consulting Workshop

Birçok ülkede önemli şirketlere danışmanlık hizmeti veren Marlene Blacx Consulting 2022 yılında Türkiye'de de dinamik ve genç bir ekipten oluşacak firmalarını kurmayı

6. Kariyer Günü (Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası ve DAAD)

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) ve DAAD iş birliği ile düzenlenen 6. Kariyer Günü etkinliği 13 Mayıs Cuma günü Hilton Bomonti'de gerçekleştirilecektir.

ASAŞ A.Ş. Genç Yetenek İstihdam Programı “Geleceğe Sağlam Adımlar”

Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması - SteelPRO 2022

19 yıldır düzenlenen Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması (SteelPRO 2022) bu yıl da düzenlenecektir.

Çelik Yapılar Dergisi

Türk Yapısal Çelik Derneği yayını olan Çelik Yapılar Dergisinin 74. sayısı (Ocak/Şubat 2022) çıktı.

2. Uluslararası Çelik İçin Korozyon ve Yüzey Koruma Konferans ve Sergisi

Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) tarafından Avrupa Yapısal Çelik Birliği (ECCS) ile koordineli olarak düzenlenen 2nd International Conference and Exhibition on Corrosion and Surface Protection for Steel (2. Uluslararası Çelik İçin Korozyon ve Yüzey Koruma Konferans ve Sergisi) (CASP 2022) etkinliği 25-26 Mayıs 2022 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecektir.