Ulusal Staj Programı

Gençlerimizi kamu kurumları ve gönüllü özel sektör kuruluşları ile buluşturan Ulusal Staj Programı başvuruları devam ediyor.

Mercedes Benz Türk PEP Uzun Dönem Staj Programı

Mercedes Benz Türk PEP uzun dönem staj programının başvuruları başladı.

Mercedes-Benz Otomotiv Uzun Dönem Staj Programı

Mercedes-Benz Otomotiv'in uzun dönem staj programı olan Drive Up programının başvuruları başladı.

SAP Danışman Yetiştirme Programı

TAÜ Kariyer Merkezi olarak S4C Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi ile düzenleyeceğimiz “SAP Danışman Yetiştirme Programı” etkinliğimize tüm öğrencilerimizi ve mezunlarımızı davet ederiz.

Mercedes-Benz Türk İş İlanı

Mercedes-Benz Satın Alma Global Hizmet Merkezi için Türk-Alman Üniversitesi mezunlarımız arasından personel alımı yapılacaktır.

Kariyer Etkinliği

Doğuş Otomotiv ve Acarlar Otomotiv ile birlikte 3 Aralık 2021 Cuma günü saat 14:30'da düzenlenecek çevrimiçi kariyer etkinliğimize hepiniz davetlisiniz.

L'Oréal Benim Geleceğim Koçluk Programı başvuruları başladı.

Program kapsamında L'Oréal'de farklı ekiplerde bulunan, farklı kariyer hikayeleri olan koçlarla bir araya gelerek; koçluk dönemi boyunca kendinizi keşfedeceğiniz, güçlü yönlerinizi açığa çıkartacağınız L'Oréal Benim Geleceğim Koçluk Programı başvuruları başladı.

Aday Mühendislik Programı

Savunma sanayinin öncü firması HAVELSAN’ın aday mühendislik programı başlamıştır.

"STAR HACK’’ Yarışması için Kayıtlar Başladı

Mercedes-Benz Otomotiv Küresel IT Çözümleri Merkezi, 10-12 Aralık tarihleri arasında ikinci hackathon etkinliğini, “Innovate! Be Responsible For Sustainability” (“Yenilik yap! Sürdürülebilirlik için Sorumlu Ol”) konu başlığı ile düzenleyecek.

Mercedes-Benz Türk'ün “Satın Alma Uzmanı” İlanı

Mercedes-Benz Türk'de “Satın Alma Uzmanı” pozisyonu için çoklu işe alım yapılacaktır.

Yazılım Köyü Arena Simülasyon Eğitimi

Ülkemizde bilişim teknolojileri ve uygulamaları üzerine yetenekler keşfetmek ve yetiştirmek amacıyla faaliyet gösteren Yazılım Köyü'nün düzenlediği ve sistem iyileştirme amacıyla kullanılan yaygın bir simülasyon yazılımı olan Arena Simülasyon Eğitim programına başvurular başlamıştır.

MAN A.Ş. ALMANCA BİLEN MÜHENDİSLER ARIYOR!

MAN A.Ş. Firması otobüs geliştirme işinde çalıştırmak üzere Almanca bilen Mühendisler arıyor.

TUSAŞ SKY Experience Programı

Türkiye’nin En Beğenilen Yetenek Programı SKY Experience Stajyer Mühendis Programı'na başvurular başladı!

Deep Learning ve Python ile Yapay Zeka Eğitimleri

Wtech Akademi'nin düzenlemiş olduğu Veri Bilimci Deep Learning ve Veri Bilimci Python ile Yapay Zeka Eğitimlerine katılmak isteyen öğrencilerimiz özgeçmişleri ile birlikte başvuruda bulunabilirler.

Yazılım Köyü Microsoft SQL Eğitim

Ülkemizde bilişim teknolojileri ve uygulamaları üzerine yetenekler keşfetmek ve yetiştirmek amacıyla faaliyet gösteren Yazılım Köyü'nün düzenlediği ve sınırlı sayıda öğrencinin erişebileceği Microsoft SQL Server eğitim programına başvurular başlamıştır.

Otomotiv Yaz Kampı

Türkiye’nin ilk otomotiv sektörü kampı Otomotiv Yaz Kampı OSD desteğiyle 1-14 Temmuz tarihlerinde online olarak gerçekleşecek.

Geleceğe Sağlam Adımlar Programı

ASAŞ tarafından "Geleceğe Sağlam Adımlar Projesi" kapsamında gelişimin sürekli öğrenmekten geçtiğine inanan; Üretim, AR-GE, Satış ve Finans Bölümlerinde kariyerine yön vermek isteyen gençler için, 18 ay sürecek rotasyon ve eğitim programı düzenlenmektedir.

Eteration 10. Bootcamp 2021

Genç yazılımcıların kendilerini geliştirmelerine, staj yapabilmelerine ve sonrasında da iş hayatına atılabilmelerine fırsat tanıyabilmek için bu sene 10.su gerçekleşecek olan Bootcamp (28 Haziran- 29 Temmuz 2021) etkinliği uzaktan (online) düzenlenmektedir.

SAP Teknolojileri Paneli

Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğü organizasyonunda Mercedes-Benz Otomotiv A.Ş., SAP Türkiye ve NTT Data firmalarının katılımı ile SAP Teknolojileri üzerine kariyer imkanlarının konuşulacağı SAP Teknolojileri Paneli 18 Mayıs Salı günü 13:00-15:00 saatleri arasında Google Meet üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

TUSAŞ - SKY Discover Yaz Stajı Programı

TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'ni keşfedeceğin SKY Discover Yaz Stajı Programı'na başvurular başladı.