Denizbank Genel Müdürlüğü Gezisi

Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğünün organizasyonunda Üniversitemizin Mühendislik ve İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinden öğrencilerimiz 20.06.2023 tarihinde Denizbank Genel Müdürlüğüne bir teknik gezi düzenledi.

AIESEC ile Yurt Dışı Gönüllülük Stajları

Global Volunteer ile 6-8 hafta arasında yurt dışında gönüllü olarak sosyal sorumluluk projelerine katılım göstererek, farklı kültürler tanıyabilir; Mısır, Tunus, Romanya gibi ülkelerde stajınızı gerçekleştirebilirsiniz.

NORM HOLDİNG DIGICONNECT 2023 YAZ PROGRAM

Norm Holding tarafından düzenlenen Digiconnect Yaz Programı bu yıl 24 Temmuz - 15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yaz programı ile ilgili detaylı bilgiler ekteki dosyada yer almaktadır. Mühendislik, İletişim, İktisadi ve İdari BilimlerFakültesi 3. ve 4. sınıf ya da master öğrencilerimiz başvuru yapabilir.

Mercedes-Benz Türk Ofis Gezisi

Üniversitemizin farklı fakültelerden 14 öğrencimiz ile davet üzerine 31 Mayıs Çarşamba günü Mercedes-Benz Türk Kamyon Parçaları Satın Alma Direktörlüğünü ziyaret ettik.

LEAD21 Fellowship Programı 2023

LEAD21 Fellowship Programı yeni dönem başvuruları başladı. Program tamamen ücretsiz olup 21 kişi kabul edilecektir.

Yıldırım Holding Yeni Mezun Yetenek Programı

Profesyonel kariyerine adım atacağın bu yolda FerTrader yetenek programı için seni de aramızda görmek istiyoruz!

2. Werkstudium Schattdecor - TDU & AHK Initiative

Bu yıl ikincisi başlatılacak olan "das Werkstudium" projesine İşletme, Endüstri Mühendisliği ve Mekatronik Mühendisliği öğrencilerimiz 23 Mayıs'a kadar aday@schattdecor.com.tr mail adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

BOSCH High-Tech Bootcamp

BOSCH Firması tarafından otomasyon ve yazılıma ilgisi olan Elektrik Elektronik, Mekatronik, Elektronik ve Haberleşme, Kontrol ve Otomasyon ve Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri için bir Bootcamp tasarlanmıştır ve öğrencilere 6 hafta boyunca Otomasyon ve Yazılım programlarında eğitim verilecektir.

TAÜ Kariyer Zirvesi

Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğü ve birçok öğrenci kulübümüzün ortak katkılarıyla 3 - 4 - 5 Mayıs tarihlerinde Beykoz kampüsümüzde TAÜ Kariyer Zirvesi düzenlenecektir.

GTech Akademi'2023 Başlıyor

GTech’in teknoloji dünyasındaki 22 yıllık deneyimi ve birikimiyle, sektör için daha nitelikli gençler yetiştirmek üzere hayata geçirdiği ve bu yıl 9.’sunu düzenlenecek olan GTech Akademi’nin 2023 yılı programına başvurular başladı. Bu programda Büyük Veri, Veri Ambarı ve İş Zekası, Finansal Çözümler, Kurumsal Performans Yönetimi, Veritabanı ve Risk Yönetimi alanlarında eğitimler verilecektir. *Eğitim ücretsizdir.

Train & Work Kampı

AVD Danışmanlık; finans teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren Architecht şirketinde istihdam fırsatı sunan Train & Work Kampı adı verilen bir yazılım kampı organize etmektedir. Yaz döneminde kampa ilgi duyan, yazılımcı olmayı hedefleyen ve başvuru şartlarını karşılayan lisans son sınıf öğrencileri ve yeni mezunlarımız başvuru yapabilir.

PwC "Your Future Starts Today"

PwC şirketinin tanıtılacağı ve Controls Assurance birimi hakkında bilgi verilecek olan etkinliğimizde merak edilen sorular yanıtlanacaktır.

Coşkunöz Metal Form Power Tools Hackathon

Coşkunöz Metal Form firması Microsoft Power ürünlerinin kullanıldığı bir Hackathon düzenlemektedir. Türk Alman Üniversitesi öğrencilerinin de dahil olacağı bu yarışma programına 17 Mart 2023 tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz.

Türk Havacılık Uzay Sanayii SKY DISCOVER Yaz Stajı Programı

SKY DISCOVER, Haziran-Eylül ayları arasında 20 iş günü süreyle, üniversitelerin mühendislik fakültelerinin 3'üncü veya 4'üncü sınıflarında öğrenim görmekte olan genç yeteneklere yönelik, havacılık ve uzay teknolojileri alanında savunma sanayininin keşfedilmesini sağlayan kısa dönem yaz stajı programıdır.

PwC - 2023 Yeni Mezun İşe Alım Süreci

PwC Türkiye 2023 Yeni Mezun İşe Alım Süreci başladı.

Mercedes Benz Otomotiv Drive Up 2023 Programı

Heyecanla beklenen Mercedes-Benz Otomotiv Drive Up'23 uzun dönem staj programının başvuruları açıldı!

Mercedes-Benz Türk - PEP Uzun Dönem Staj Programı

Mercedes-Benz PEP (Professional Experience Program) Uzun Dönem Staj Programı başvuruları başladı.

"m" (Strainrate Sensitivity) Üzerine

Fen Fakültesi Öğretim Üyesi ve Endüstri İlişkileri Koordinatörü Dr.-Ing. Çağatay Elibol tarafından verilecek olan "m (strainrate sensitivity) üzerine" başlıklı seminer, 16 Aralık 2022 Cuma günü 10.30-14.30 saatleri arasında TAÜ Derslikler Binası B Blok Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

P&G Türkiye ile Kariyer Günleri

Kariyer Merkezi ve TAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Kariyer Günleri serisi kapsamında 15 Aralık Perşembe günü saat 15:00'da P&G şirketinden Marka Operasyonları Yöneticisi Berke Söylemezoğlu, Kıdemli Ulusal Hesap Yöneticisi Aytuğ Vargül ve Kıdemli Bölge Satış Yöneticisi Aslı Kocabaşoğlu konuğumuz olacaktır.

Gizil Enerji A.Ş. ile Kariyer Günleri

Kariyer Merkezi ve TAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Kariyer Günleri serisi kapsamında 15 Aralık Perşembe günü Gizil Enerji şirketinden İnsan ve Kültür Departmanı Sorumlusu Said Kılınç ve Dijitalleşme Departmanı Yöneticisi Muhammed Madak'ı öğrencilerimiz ile buluşturuyoruz.